avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Salarizare avocat stagiar
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Salarizare avocat stagiar

O intrebare pentru cei ce au inceput deja stagiul, in legatura cu salarizarea....as dori sa stiu, daca in afara de salariul fix pe care vi.l da av colaborator...vi s-au oferit si niste procente din onorariul incasat pentru dosarele ce le lucrati dumneavoastra...care este acel procent? DAr in cazul aduceti voi clienti?
VA intreb pentru ca am o intalnire pentru o eventuala colaborare si am fost intrebata de salarizare..si procente. Si as dori sa imi fac o idee.
VA multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters90259 , utilizator 13:06, 22 Iunie 2009
Cred ca depinde de la caz la caz.
Am cunoscut avocati stagiari care primeau 50% din onorariul de la clientii adusi de acestia daca se si ocupau exclusiv de client, unii (mai putini, ce-i drept) care primeau chiar intreagul onorariu, dar si altii care primeau 10% sau doar multumiri :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiar 2011 ContSters120042 ContSters120042 Buna seara tuturor si bun venit in profesie celor 300 si ceva (400?) care au promovat examenul de admitere in barou. Sunt la dispozitia intrebaciosilor pentru ... (vezi toată discuția)
Clientela personala si onorarii av. stagiar ContSters91976 ContSters91976 Rog pe cineva sa ma lumineze cu privire la onorariile retrocedate intre \"maestru\" si stagiar: -daca inchei, ca stagiar, un contract de colaborare in care ... (vezi toată discuția)
Client personal avocat stagiar mmu mmu Exista o instructiune emisa de Barou in 2007 prin care se interpreteaza art 205.1 din Statut si care aduce clarificari referitoare la colaborarea avocatului ... (vezi toată discuția)