avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIE BOALA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIE BOALA

Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti cum se calculeaza indemnizatia de boala (boala obisnuita) pentru un salariat care a lucrat numai ultimele 4 luni, neavand 6 luni de munca si nici perioada asimilata.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:50, 23 Martie 2015
Baza de calcul este formata din veniturile brute din cele 4 luni lucrate inainte de luna in care intra in concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul concediului medical dupa ccc - doi angajatori iuliacostea iuliacostea Va rog sa ma indrumati: cic mi s-a terminat in data de 4 martie (in 4 martie copilul meu a implinit 2 ani), trebuia sa incep serviciile (1 cu norma intreaga, ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal kokoleta88 kokoleta88 Va rog mult daca puteti sa imi calculati cam cati bani ar trebui sa iau pt concediul prenatal si postnatal sau sa imi explicati cum se calculeaza. am un ... (vezi toată discuția)
Ajutor - calcul indemnizatie concediu prenatal!!! Gabriela Negrut Gabriela Negrut Va rog sa ma ajutati cu calculul indemnizatiei in urmatoarea situatie: Incepand cu 19 mai 2009 angajata intra in concediu prenatal. In mod normal trebuie sa ... (vezi toată discuția)