avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Custodia in Spania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Custodia in Spania

Buna ziua,am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv,,,,am o fetita de 5ani,eu sunt romanca si tatal spaniol,de tatal fetei nu mai stiu nimic de 2 ani,am custodia fetei pe care am obtinut-o in lipsa lui aici in spania unde suntem acum,fetita este nascuta in romania si pasaportul este expirat,am fost la consulat sa obtin titlul de calatorie si mi sa spus ca nu pot iesi cu fata din spania fara semnatura tatalui de care nu stiu absolut nimic,ce pot face???va rog din suflet sa ma sfatuiti,eu am titlul de calatorie pt mine si va expira pt ca nu pot lua fetita cu mine in tara,,,,nu pot sa plec fara ea si am si eu buletinul expirat. :(:(:(
Ultima modificare: Luni, 23 Martie 2015
ContSters352744, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:33, 23 Martie 2015
Daca vreti sa veniti in tara doar pentru a va face buletinul expirat nu este necesar. Va puteti adresa ambasadei/consulatului si imputernici o persoana din Romania care sa se deplaseze la serv.de evidenta de la domiciliul dvs.din Romania pentru a va solicita si obtine actul dvs. de identitate. referitor la copil daca aveti custodia ei, obtinuta printr-o instanta de tutela din Spania, apostilati sentinta, o traduceti si o legalizati si puteti pleca cu minora fara a fi necesara prezenta tatalui.
Ultima modificare: Luni, 23 Martie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia in spania ContSters352744 ContSters352744 Buna seara,am o problema si nu stiu cum o pot rezolva,eu sunt romanca si sunt in spania cu fetita mea de 5 ani,tatal ei e spaniol,st despartita de el si am ... (vezi toată discuția)
Buna. acte pierdute in strainatate - ce trebuie facut? blankab blankab am si eu nevoie de putin ajutor.in urma cu cateva zile o cunostinta care se afla la munca in strainatate si-a pierdut portofelul cu acte.Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in spania lucinda2010 lucinda2010 Buna ziua. As dori sa stiu ce acte sunt necesare unui minor nascut in Spania din parinti romani (necasatoriti) pentru a putea calatori in Romania in conditiile ... (vezi toată discuția)