Cum pot sa impart terenul cu frati mei ca sa fie legal dar sa nu fie pe numele meu ,pentru ca am datorie la banca.
Adica sa am legal ceva document in mana ca terenul e al meu ,dar sa nici nu afla pe numele meu?
Eu am gandit ca in fata unui notar trebuie semnat!
Cum ar fi tata vinde pentru mine terenul, semnat de tata si de frati mei!
Important sa am un document semnat ca e al meu,dar ninci banca si nici fratii mei sa nu ma atace dupa un un timp!
Multumesc pentru raspuns :)
Folositi o persoana interpusa, pt. asta trebuie sa consultati un avocat, e o chestiune delicata, riscati nitel, dar se poate! Persoana interpusa Persoana prevazuta intr-un act fictiv in locul unei alte persoane care, potrivit actului secret incheiat de parti, este in realitate subiect al raportului juridic. Actele incheiate prin persoana interpusa sunt lovite de nulitate ori de cate ori urmaresc eludarea dispozitiilor obligatorii ale legii.
Pe de alta parte, daca afla banca, ati sfeclit-o... pot sa va oblige sa acceptati mostenirea, inclusiv sa efectuati partajul si iesirea din indiviziune....
Cum sa fac?
verginica73
doresc sa cumpar 1 ha teren de la o persoana care se afla in indiviziune cu fratele sau ,terenul la primit de la parinti mostenire si acum doreste sa il vanda ... (vezi toată discuția)