avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara permis

am si eu o intrebare k sa stiu la ce sa ma astept cu trei zile inainte de traseu am fost oprit de un echipaj de politie am condus fara permis am fost dus la sectie declaratii si tot asa is si la prima abatere nu am mai avut probleme cu legea pina akuma ce mi se poate intimpla multumesc
Cel mai recent răspuns: ciprian08 , utilizator 12:50, 27 Martie 2015
ok multumesc
mai am o intrebare ce sa fac acuma mie mi a venit permisu akas nu cred k pot circula cu masina tre sa ma duc sa intreb la politie nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis ... 123tania123 123tania123 Buna ziua ... am o intrebare in seara de duminica ma oprit politia pe drum satesc si ma intrebat daca am permis am recunoscut ca nu ..prietenul meu era in ... (vezi toată discuția)
Am condus fara carnet ! AlyN. AlyN. Buna seara,aseara am fost sunat de un prieten sa merg sa ii fac franele la masina. A venit m-a luat de acasa si mergeam spre locuinta acestuia. Pe drum masina ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu permis suspendat Nicu01 Nicu01 Salut as vrea si eu sa imi spina cineva ce pot face daca am avut permisul suspendat in germania si nu am stiut pana cand am ajuns in Romania. Mi sa ... (vezi toată discuția)