avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare proprietate

Exita vreo modalitate de achizitionare a unei proprietati in rate, dar fara a implica banci/contracta credite?
Daca da, care ar fi aceasta?
Multumesc.
se poate achizitiona un imobil cu plata in rate daca cadeti de comun acord cu vanzatorul in acest sens.
se incheie un contract de vanzare-cumparare la notariat, platindu-se un avans si specificandu-se ca restul sumei se va plati esalonat , pe o durata de x ani .
In zilele de astazi sunt tot mai multi vanzatori care practica caest sistem de vanzare.....contract incheiat la notariat si lunar achitati rata vanzatorului, evitand astfel banca si creditele.
In contractul de vanzare cumparare incheiat numai in forma autentica se specifica plata esalonata a pretului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achiziționare locuință - avans, ulterior plata in rate Dannyytiesto Dannyytiesto Vreau sa cumpăr un apartament iar proprietarul si-a dat acordul sa ii achit un avans pe care îl voi trece intr-un contract făcut între noi și legalizat ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. dorim sa luam un imobil care are deja o ipoteca, cu ... Irina0705 Irina0705 Buna ziua. Dorim sa luam un imobil care are deja o ipoteca, cu credit imobiliar(NU Prima Casa). Suntem la etapa in care trebuie sa facem un antecontract. La ... (vezi toată discuția)