Anul trecut am primit un ordin de executare silita pentru 2 amenzi RATB pe care l-am contestat pe motiv ca sunt incadrat in grad de handicap. Directia de taxe si impozite a facut o intampinare prin care cere sa imi fie anulata contestatia pe motiv ca nu am facut obiectii in procesele verbale si nici nu le-am contestat in termen, dar eu nu am semnat acele procese pentru ca nu am fost lasta sa fac obiectii de catre controlori. In aceasta intampinare este scris citez "aratam ca prin cererea de chemare in judecata formulata de R.L. s-a contestat titlul executoriu nr.... din data de 03.11.2017....."....
Pot solicita anulare acestei intampinari pe motiv de greseala a datei? Ce lege sau ce articol imi dau acest drept?
Va multumesc
Puteti arata ca Directia de Taxe si Impozite se refera la alte amenzi, nu la cele care fac obiectul contestatiei, insa acesta nu este motiv de nulitate a intampinarii. Va hotari judecatorul cine are dreptate.
Amenda ratb
LEONY2003
Buna ziua, luna trecuta am luat 2 amenzi RATB , pentru ca desi le-am explicat si le-am aratat controlorilor ca am un certificat din care rezulta ca am ... (vezi toată discuția)