avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nulitate intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nulitate intampinare

Anul trecut am primit un ordin de executare silita pentru 2 amenzi RATB pe care l-am contestat pe motiv ca sunt incadrat in grad de handicap. Directia de taxe si impozite a facut o intampinare prin care cere sa imi fie anulata contestatia pe motiv ca nu am facut obiectii in procesele verbale si nici nu le-am contestat in termen, dar eu nu am semnat acele procese pentru ca nu am fost lasta sa fac obiectii de catre controlori. In aceasta intampinare este scris citez "aratam ca prin cererea de chemare in judecata formulata de R.L. s-a contestat titlul executoriu nr.... din data de 03.11.2017....."....
Pot solicita anulare acestei intampinari pe motiv de greseala a datei? Ce lege sau ce articol imi dau acest drept?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:16, 24 Martie 2015
Puteti arata ca Directia de Taxe si Impozite se refera la alte amenzi, nu la cele care fac obiectul contestatiei, insa acesta nu este motiv de nulitate a intampinarii. Va hotari judecatorul cine are dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda veche de 9 ani LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua! Va rog sa-mi dati cateva sfaturi. In urma cu 9 ani de zile (pe vremea cand eram minor) am primit o amenda RATB pentru ca nu asi fi avut bilet. ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb LEONY2003 LEONY2003 Buna ziua, luna trecuta am luat 2 amenzi RATB , pentru ca desi le-am explicat si le-am aratat controlorilor ca am un certificat din care rezulta ca am ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal r.a.t.b. scurpin77 scurpin77 R.A.T.B. a trimis o intampinare prin care cere respingerea plangerii contraventionale formulata de mine impotriva p.v. ,ca fiind formulata tardiv( ca nu am ... (vezi toată discuția)