buna ziua,cu respect doresc si eu daca este posibil niste raspunsuri: am imprumutat unui cetatean o combina agricola in perfecta stare de functionare.in timp ce isi desfasura activitatile agricole proprii cu ea ,combina a fost incendiata si avariata.precizez ca nu am facut un act de imprumut sau altceva,i-am imprumutat-o cu buna credinta .avariata destul grav ,i-am cerut acestuia sa o duca la reprezentanta in vederea repararii si expertizarii de catre acestia,iar ca dovada sa-mi aduca avizul reprezentantei marcii ca,combina a fost reparata si este perfect functionala pentru a mi-o restitui. desi au trecut aprox 10 luni de zile,acesta nu a facut niciun demers in vederea repararii combinei si nici nu mi-a restituit-o. intrebare : pot deschide o actiune civila pentru revendicare mobiliara la care sa coroborez si raspunderea delictuala? va rog dati-mi niste sugestii /sfaturi.multumesc frumos.
Contract imprumut
baltazar
Am infiintat un SRL; Exceptand cheltuielile de constituire,in perioada imediat urmatoare, voi face unele achizitii necesare firmei din banii mei.Am inteles din ... (vezi toată discuția)