avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru

Buna ziua,
pentru a obtine un certificat fiscal pentru imobil unde trebuie sa ma adresez? care sunt actele necesare?
Cel mai recent răspuns: vladimir55 , utilizator 10:45, 27 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc dar la primarie in certificat nu este mentionat daca exista ipoteca pe imobil
Atunci nu e vorba de fiscal ci de extras de informare CF.
~ Conținut șters la cerere ~
daca procesul de partaj este pe rol,eu solicit extrasul,pot aparea pbleme in dosar?
este bine sa mentionez in cererea pt obt extrasului ca imi trebuie pt partaj?

Alte discuții în legătură

Mostenirea casei construita de parinti, ambii decedati, cadastru si intabulare casavie casavie Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns! Tatal meu si mama mea au construit casa in care am crescut in 1959-1961. Mama mea a murit in 1994. Tatal ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara mshboss mshboss Buna seara! Un extras de carte funciara pt autentificare este valabil din momentul înregistrării cererii, sau este valabil din momentul emiterii lui de ... (vezi toată discuția)
Inscrierea somatiei de plata in cf dodoorza dodoorza Buna seara ! Doresc sa va cer un sfat ! Cum sa procedez pentru aflarea unui nr. CF , stiind clar ca administratorul SC debitoare detine imobil pe numele ... (vezi toată discuția)