Buna!Va descriu problema mea care am intampinat-o zilele astea.Lucrez in domeniu Public -la Primarie in compartimentul asistenta sociala.Acum cateva zile ma cheama un consilier local si imi pune in fata o plangere .Este vorba de o datorie pe care eu o am de acum cativa ani la un magazin pe produse alimentare.Discutia a fost scurta mi-a spus in nenumarate randuri ca daca nu dau datoria imi va face controale peste controale si tot imi va gasi ceva cu care sa am probleme.Nu l-a interesat ce aveam eu de spus in apararea mea cum ca am fost inselat de patroana magazinului spunand ca am mai mult decat am luat.Nu inceta sa ma ameninte ca aceea hartie va fi trimisa mai departe catre ceilalti consilieri si consiliu judetean si ca voi avea probleme.Recunosc ca in acel moment am fost intimidat,mi-a fost frica sa nu imi fac vre-o problema sa raman fara loc de munca.asa ca in cel moment am scris un angajament ca ii dau bani si mi-a pus o data limita 10 april.Pe dansu nu l-a interesat ce cred eu doar sa recupereze bani ca asa e mai bine,nu a pus la indoiala daca am fost inselat ,de ce nu am platit integral ,doar sa recupere zat mai repede banii.Ce pot sa fac in situatia aceesta?sa platesc aceea datorie ma depaseste trebuie sa fac sacrifici mari.E normal sa ma ameninte si sa ma intimideze?Daca nu respect acel angajament care l-am facut?Multumesc!