avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare marca
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare marca

Buna ziua . Va rog daca se poate , sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare :
Daca inregistrez o marca,mai exista un site cu aceeasi denumire, insa nu sunt inregistrati ,eu ma pot inregistra cu acea denumire ? Daca da , ei mai au voie sa foloseasca site-ul?

Va multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Inregistrare marca Patricia_Lucia Patricia_Lucia Buna ziua . Va rog daca se poate , sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare : Daca inregistrez o marca,mai exista un site cu aceeasi denumire, insa ... (vezi toată discuția)
Trebuie inregistrat un site la osim ? Liviutzu Liviutzu Buna ziua, Am un site si as vrea sa stiu daca trebuie inregistrat la OSIM. Ca sa nu dau numele site-ului luam ca exemplu mancare-buna.co ... Poate cineva la ... (vezi toată discuția)
Denumire site danicul danicul Buna seara, va rog sa ma lamuriti daca se poate crea un site al carui nume coincide cu denumirea unei societati (care nu imi apartine). Doresc sa creez site-ul ... (vezi toată discuția)