avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Denumire site
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Denumire site

Buna seara, va rog sa ma lamuriti daca se poate crea un site al carui nume coincide cu denumirea unei societati (care nu imi apartine). Doresc sa creez site-ul www.xyz.ro, insa la o simpla cautare pe google am gasit ca exista inregistrata o firma "xyz SRL". Mentionez ca denumirea nu este marca inregistrata. Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
danicul, utilizator
Cel mai recent răspuns: danicul , utilizator 21:08, 4 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va scriu in calitate de Expert in mărci și brevete .
Puteți înregistra site ul fără probleme. Și chiar dacă numele domeniului dumneavoastră ar fi o marca înregistrată nu ați avea probleme dacă domeniul vostru de activitate este diferit fata de cel care are marca înregistrată .
Exemplu : Exista FERRARI ( mașina ) și exista FERRARI ( brânza pentru paste ) ambele sunt mărci înregistrate, dar una pentru Mașini și una pentru brânzeturi și alimente.
In orice caz mai puțin important este dacă este vorba doar despre numele societății . Înregistrați fără probleme :)
Dacă aveți nevoie de consultanta in domeniu sau de un control in registrul internațional al mărcilor nu ezitați sa ma contactați .
Cu drag
Marco Durnescu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc pentru raspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu.ro marcã înregistratã adyv adyv Buna ziua, Am inregistrat un domeniu.ro (sa zicem xyz-abc.ro ca persoana fizica intentionand sa-l utilizez pentru o firma pe care o voi crea ulterior, firma ... (vezi toată discuția)
Folosire marca inregistrata alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Va supun atentiei problema mea , va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi . Detineam un site , unde vindeam bijuterii fara valoare , ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marca sau copyright dariusmihai dariusmihai Buna ziua. Numele meu este Darius Mihai si am cateva nelamuriri referitoare la inregistrarea unui program software. Am postat la adresa ... (vezi toată discuția)