Va supun atentiei problema mea , va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi .
Detineam un site , unde vindeam bijuterii fara valoare , adica gablonturi din materiale comune .Bine intai a fost o simpla pagina pe un site de socializare , apoi am decis sa imi fac o pagina web ( anul acesta prin ianuarie - februarie )
|Gablonturile respective le cumparam din China , am extrasele de la banca prin care se atesta achizitionarea lor .Nu erau sume mari , cumparam o bucata doua din fiecare .
Vineri 30.10.2015, am primit o instiintare , de la situl de socializare , nu stiu daca ii pot spune numele aici , revin cu o postare daca pot , cum ca titlul pe care eu il folosesc pentru pagina mea este marca inregistrata , si in conseciinta nu il mai pot folosi.Imi dadea un nr de contact a persoanei care detine marca , am sunat mi s-a raspuns, hai sa zic neprietenos, ma rog asta conteaza prea putin , am cautat pe Osim , am gasit intra-adevar marca inregistrata , si imediat mi-am inchis pagina web , pentru ca stiu ca aceste marci nu pot fi folosite numai de catre cei care le detin.
Astazi , 05.11.2015 primesc o recomandata , prin care sunt instiintata ca denumirea respectiva este marca inregistrata si in consecinta nu o pot folosi , si sunt somata sa incetez comercializarea produselor, impreuna cu precizarea ca daca nu fac asa ma actioneaza in judecata .
Pagina este deja inchisa , de vineri , am vb si cu cei de la care am hostingul respectiv domeniul , mi-am dezactivat pagina web , practic ea nu mai exista .
Produsele vandute , nu erau fabricate de mine, nu le-am inscriptionat , nu le-am gravat , ambalat sau expediat sub denumirea respectiva .
Denumirea era un titlu de pagina , care l-as fi putut schimba in maxim o zi .Nu tineam neaparat la acel titlu .
Nu inteleg de ce pana acum nu am fost atentionata ca e marca inregistrata ca il stergeam imediat , tin sa precizez ca denumirea marcii este una foarte comuna , banala , sinonim al cuvantului gablonturi , si nici prin gand nu mi-a trecut ca poate fi marca cuiva ... la o singura cautare pe google am gasit zeci de situri de profil care folosesc in continutul lor acest cuvant ....de fapt de aceea l-am si ales ca titlu , pentru ca este comun.
Sincer nu vreau sa ma complic cu instante si procese , a fost mai mult o joaca si pagina si tot , si nici nu a mers ....
Am scris o adresa prin care le-am explicat ca nu a fost cu intentie , ca am stopat tot , si se poate si dovedi , pentru ca accesand situl nu se mai incarca nimic.
mai am ceva de facut in sensul asta ?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns:
lorand1975 , utilizator
08:23, 27 Ianuarie 2016