avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acordul vecinilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acordul vecinilor

Locuiesc la un bloc tip vila, care are si curte interioara. Sunt 2 scari de bloc, cu 8 apartamente, detinute de mai multe familii. In curte(care este proprietate comuna), fiecare locatar are in proprietatea sau un garaj, magazie, etc. Intr-o astfel de anexa vreau sa instalez o centrala termica pe lemne. Doar ca teava cu apa calda va trebui sa traverseze aceasta curte care este proprietate comuna. Am nevoie de autorizatie pentru a putea sapa acest sant? Daca da, despre ce autorizatii este vorba? Imi trebuie acordul vecinilor pentru a sapa acest sant? Si daca nu obtin acordul de la toti cei 7 proprietari este vreo problema? (am deasupra mea niste vecini pusi pe cearta si reclamatii, care cu siguranta nu isi vor da accordul).Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Centrala termica de apartament si asociatia de propietari aripi aripi Nesimtzire sau prostie ? .... de 15 ani, ma straduiesc sa conving vecinii - cel putin pe scara mea - sa schimbam vechile coloane ,ale sistemul lui de ... (vezi toată discuția)
Am ramas doar 3 apartamente fara centrala proprie daniel71 daniel71 #-o Locuiesc la un bloc cu 4 etaje cu 2 scari. Deoarece in Brasov a fost partial compromisa instalarea repartitoarelor in blocul nostru toti locatarii au optat ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu separarea asociatiei amiedi amiedi Buna ziua.In urma cu 11 ani, cu acordul locatarilor de pe scara, m-am debransat de la caldura si apa calda deoarece mi-am instalat o centrala termica. Acum ... (vezi toată discuția)