avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli cu separarea asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli cu separarea asociatiei

Buna ziua.In urma cu 11 ani, cu acordul locatarilor de pe scara, m-am debransat de la caldura si apa calda deoarece mi-am instalat o centrala termica. Acum vecinii au hotarat sa se separe de celelalte scari ale blocului ca asociatie de locatari si, implicit cu utilitatile. Inrebarea este daca sunt obligata sa platesc aceste lucrari de separare avand in vedere ca de 11 ani nu mai utilizez nici apa calda nici caldura.
Cel mai recent răspuns: amiedi , utilizator 13:17, 1 Iulie 2014
Nu, in mod normal si logic, nu ati avea aceasta obligatie, insa daca faceti parte dintr-o Asociație de proprietari, participarea financiară este pe cota parte de proprietate.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata partilor comune la caldura PetruCri PetruCri Cum pot fi obligat sa platesc ceva de care nu beneficiez. Un vecin de pe acelasi tronson cu mine si-a taiat tevile de caldura, si astfel acest tronson nu mai ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia de proprietari carlaelena carlaelena Buna ziua!Am si eu o problema,m-am debransat de la termoficare si am trecut pe incalzirea centralizata individual acum 3 ani,iar acum alti vecini dupa scara ... (vezi toată discuția)
Debransare agent termic si apa calda Alex M Alex M Buna ziua , am o problema la asociatia de proprietari , pana acum o luna in imobilul in care locuiesc exista o singura asociatie , de o luna de zile , ... (vezi toată discuția)