avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire imobil

Dupa decesul tatalui meu, am mostenit impreuna cu fratele un imobil(casa si curte) in care a locuit tatal nostru. Dupa dezbaterea mostenirii, mi-a revenit o cota de 50% din acest imobil. Eu vreau sa vand partea mea de mostenire, dar fratele meu nu vrea sa vanda, intentionand sa locuiasca in cota parte de 50% ce i-a revenit, si nici nu vrea sa imi plateasca partea mea de mostenire, pentru a putea fi proprietarul intregului imobil. Pot vinde partea mea de mostenire fara acordul fratelui meu? Cum se poate rezolva aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Mostenire imobil brasero2011 brasero2011 Dupa decesul tatalui meu, am mostenit impreuna cu fratele un imobil(casa si curte) in care a locuit tatal nostru. Dupa dezbaterea mostenirii, mi-a revenit o ... (vezi toată discuția)
Renuntare la cota de mostenire cu clauza OctaviaMaria OctaviaMaria In urma decesului mamei noastre, eu si fratele meu vom dezbate succesiune pentru un apartament. Eu as dori sa cedez dreptul la cota care mi se cuvine din ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pt cumparare cota parte imobil Bizkit Bizkit Sunt impreuna cu fratele meu mostenitoarea unui imobil (respectiv apartament cu 3 camere in jud Brasov).Am dezbatut mostenirea imediat dupa decesul si celui ... (vezi toată discuția)