Dupa decesul tatalui meu, am mostenit impreuna cu fratele un imobil(casa si curte) in care a locuit tatal nostru. Dupa dezbaterea mostenirii, mi-a revenit o cota de 50% din acest imobil. Eu vreau sa vand partea mea de mostenire, dar fratele meu nu vrea sa vanda, intentionand sa locuiasca in cota parte de 50% ce i-a revenit, si nici nu vrea sa imi plateasca partea mea de mostenire, pentru a putea fi proprietarul intregului imobil. Pot vinde partea mea de mostenire fara acordul fratelui meu? Cum se poate rezolva aceasta situatie?
Trebuie sa faceti iesirea din indiviziune si apoi puteti vinde.
Avand in vedere ca fratele nu este de acord cu vanzarea si nici cu plata unei sulte atunci iesirea din indiviziune se va face in instanta de judecata.
Mostenire imobil
brasero2011
Dupa decesul tatalui meu, am mostenit impreuna cu fratele un imobil(casa si curte) in care a locuit tatal nostru. Dupa dezbaterea mostenirii, mi-a revenit o ... (vezi toată discuția)
Mostenire
adrryan
Am nevoie de sfaturi. In urma decesului tatalui meu am facut succesiunea pt un apartament. In urma succesiunii mie imi revine 3/8 fratelui meu 3/8 si mamei ... (vezi toată discuția)