Rog a mi se raspunde de catre o persoan aautorizata pt ca vedeti e cam dificil
Am nevoie de sfaturi. In urma decesului tatalui meu am facut succesiunea pt un apartament. In urma succesiunii mie imi revine 3/8 fratelui meu 3/8 si mamei mele 2/8. Acum intrebarea mea din punct de vedere legal fratele meu poate sa ne dea in judecata pt a si lua partea? Eu si mama vom pleca in afara in lipsa noastra el poate sa ne cheme in instanta? Iar daca nu suntem se poate judeca in lipsa? Ce drepturi are el fara ca noi sa fim prezenti? Se poate ca el sa vanda apartamentul fara ca noi sa ne dam consimtamantul nefiind in tara? Noi nu vrem sa vindem apartamentul pt ca dupa ce si ar lua el banii pe partea ce i se cuvine numai putem cumpara altul.
Ce ne sfatuiti sa facem?
fratele meu poate sa ne dea in judecata pt a si lua partea?
Eu si mama vom pleca in afara in lipsa noastra el poate sa ne cheme in instanta? Iar daca nu suntem se poate judeca in lipsa?
Ce drepturi are el fara ca noi sa fim prezenti? Se poate ca el sa vanda apartamentul fara ca noi sa ne dam consimtamantul nefiind in tara? Noi nu vrem sa vindem apartamentul pt ca dupa ce si ar lua el banii pe partea ce i se cuvine numai putem cumpara altul.
Ce ne sfatuiti sa facem?
Ce înţelegeţi, în contextul forumului de faţă, prin persoană autorizată?
Aici se emit păreri, nu se emit sentinţe.
~ final discuție ~