avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon fiscal sau chitanta?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon fiscal sau chitanta?

Buna!
Sunt administratorul unei firme care are ca obiect de activitate executarea de focuri de artificii si efecte pirotehnice atat catre persoane juridice cat si catre persoane fizice.
Intrebare: La persoanele fizice pt care execut focuri de artificii (pe baza unui contract de prestari servicii) sunt obligat sa emit bon fiscal sau este valabila chitanta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 15:42, 24 Martie 2015
Pentru persoane fizice este obligatoriu bonul fiscal, iar la cererea clientului si emiterea facturii fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon de casa sau chitanta? luminar luminar Buna ziua! Sunt administratorul unei firme care are ca obiect de activitate executarea de focuri de artificii si efecte pirotehnice (Alte activitati ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat, nelamurire alina240 alina240 Buna ziua. Am o firma cu obiect de activitate prestari servicii, serviciile sunt prestate si catre persoane juridice si catre persoane fizice. Desigur detin ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau bon fiscal ? theya_05 theya_05 un PFA care are ca obiect de activitate amenajari interioare trebuie sa emita bon fiscal persoanelor fizice carora le presteaza servicii sau poate emite ... (vezi toată discuția)