avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cupon de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cupon de pensie

Am convins-o pe mama ca e mai bine sa-i vina pensia pe card..decat sa stea acasa sa asteptete postasul...Numai ca de 2 luni nu i-a venit cuponul de pensie...La posta ne-am interesat si a zis ca nu au sosit...sa ne adresam bancii....Mentionez ca mama are pensie de la MAI...dupa tata...E greu ca-i trebuie la doctor ..... Pana acum ii venea prin posta ....Unde ne putem adresa?Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: Georgi11 , utilizator 16:15, 22 Iunie 2009
Va adresati Casei de Pensii unde ati facut optiunea de primire a pensiei pe card. Acolo se emit cupoanele de pensie si tot acolo s-ar putea sa se fi impotmolit treaba.
La casa de pensii de care apartineti.faceti o sezizare si explicati-le ca nu ati primit cuponul de pensie pe perioada mentionata....
Va multumesc frumos de raspuns....Fiind penie militara ....la MAI Bucuresti...ufff am crezut ca scap de atatea adrese...Mama a mai avut probleme cu sanatatea si am zis ca e m ai bine pe card .....
Puteti sa luati legatura cu ei prin telefon sau prin e-mail.
Mda..am vorbit si cu mama zice ca la banca respectiva ar trebui sa vorbeasca ca ei au trimis adresa catre MAI...offf...incurcate cai mai sunt...O sa caut si o adresa de e-mail poate rezolv cumva...Va multumesc frumos!
Postasul a zis ca NU au sosit cupoanele la toti care au pensii pe card si sunt pensii de la MAI...Am dat de o adresa de email..per sa-mi raspunde cineva...La 70 de ani e greu sa te decurci singura...ii trebuie cuponul pt doctor..etc..si am zis ca asa o putem ajuta ridicand pensia fara sa stea acasa legata de un postas...
A fost mama la banca azi si au zis ca cuponele sunt undeva ...pe drum..oprite de posta...
Rugamintea este daca mai sunt in tara pensionari MAI si au pensiile pe card sa ne spuna daca au primit cupoanele??
Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2009
Georgi11, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, daca am o pensie de urmas pt care am solicitat sa ... Georgiana10983 Georgiana10983 Bună seara!! Daca am o pensie de urmas și am solicitat sa intre pe card, cuponul de pensie care o sa vina la domiciliu trebuie semnat pentru a fi ... (vezi toată discuția)
In legatura cu ridicarea cuponului de pensie dumitrescucosti dumitrescucosti Daca pensia este pe card pentru ridicarea cuponului de pensie mai trebuie procura sau e de ajuns copie dupa buletin ? (vezi toată discuția)
Probleme pensie de urmas GBianca GBianca Buna ziua!Am 20 de ani si sunt studenta la doua facultati una la zi de stat si una la fara frecventa,dar privata.Tatal meu a murit in urma cu 13 ani de atunci ... (vezi toată discuția)