avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie constructie

V-as ruga sa studiati urmatoarea situatie si sa imi spneti ce as putea face sa fiu cu actele in regula:

Sunt proprietara unu teren si am obtinut autorizatie de constructie ptr a construi o casa. Nu am avut momentan toti banii ptr ridicarea ei, dar am reusit sa ne ridicam o mica cabana din lemn, fara autorizatie de constructie. Mentionez ca am pentru casuta din lemn proiectul si structura de rezistenta si a fost ridicata sub monitorizarea arhitectului.
Nu mai dorim sa ne facem casa ptr care am obtzinut autorizatia de constructie, dar vrem sa avem acte ptr casuta din lemn. Se poate face o modificare pe autorizatia pe care o am?

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 12:55, 22 Iunie 2009
Solicitati informatii la directia de urbanism. Riscul este acela ca autoritatile sa va amendeze pentru constructia ridicata fara autorizatie sau, mai grav, sa dispuna aducerea terenului la starea initiala, ceea ce ar insemna demolarea constructiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructia unei case mici Ramona 2009 Ramona 2009 buna.Am cumparat acum 3 ani a casa 138mp cu constructie de 37 mp.Deoarece casa era veche am hotarat sa construim alta,dar din pacate am dat peste un arhitect ... (vezi toată discuția)
Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)