avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutii in camera preliminara (dupa recunoastere)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutii in camera preliminara (dupa recunoastere)

Am comis o fapta în 2008.art215 al 123 cu aplic art 41 sunt citat încamera ppreliminara. Eu am recunoscut fapta .ce se iîntâmplă în camera preliminara
Obiectul procedurii camerei preliminare îl constituie verificarea, după trimiterea în judecată, a competenţei şi a legalităţii sesizării instanţei, precum şi verificarea legalităţii administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.
Dvs puteti formula în scris cereri şi excepţii cu privire la legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.
În camera preliminara se da o decizie? Și cu tot respectul care sunt etapele procesului? Și dacă sentința data îmi este nefavorabila chiar dacă am recunoscut fapta o pot ataca?

Eu nu am fost reținut și am recunoscut fapta .la prima înfățișare voi fi reținut?
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2015
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
V-am aratat ce se intampla in camera preliminara, este evident ca nu intelegeti si ca nu aveti de gand sa dati eficenta acestei etape procesuale.
Dupa camera preliminara, dosarul ajunge la instanta de fond, sentinta instantei daca va este defavorabila o puteti ataca cu apel.
Vă mulțumesc și îmi cer scuze dar sa știți ca voi da importanta ori cărei etape. Cum am dat importanta la fiecare citație și m.am prezentat.
Dupa ce se trece de camera preliminara se va da hotararea de condamnare.
Se poate da o hotarare cu executare sau cu suspendare in functie de caz.

Pe camera preliminara nu trebuie sa faceti nimic.
Daca va intreaba cineva ceva raspundeti si atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis TheGodfather TheGodfather La ce ar trebuie sa ma astept vinerea viitoare cand ajung in sala de judecata? Am fost oprit de catre organele de politie si nu posedam permis de conducere ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara marinica71 marinica71 Sunt parte vătămate intr un dosar de furt.Am primit citația acasă care spune \"măsuri si exceptii dispuse de judecător in camera preliminara\".Ce ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara doru112233 doru112233 Buna dimineata,intr-un proces penal care a fost trimis in camera preliminara se poate face cerere de schimbare juridica si daca se poate trimite prin ... (vezi toată discuția)