avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Cum sa sterg contul ?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Cum sa sterg contul ?

daca ma puteti ajuta sa imi sterg contul si postarile va rog sa imi comunice cineva pasii.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:12, 24 Martie 2015
Cititi cu atentie regulamentul forumului si veti constata ca utilizatorii nu pot sterge postarile
Moderatorii,consultantii,administratorii forumului detin competenta si baza tehnica ,prin care in anumite cazuri pot dispune stergerea postarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri aidu aidu Propun sa fie adoptata o noua regula, ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri... cel putin la cele pe care le modereaza. De asemenea, sa fie ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de instructaj psi la un magazin second hand de haine , Attilaba Attilaba Buna, dacama poate ajuta cineva , e nevoie sa fiu instruit la 6 luni de PSI la un PFA second hand (vezi toată discuția)
Stergere mesaj NECUNOSCUT123 NECUNOSCUT123 Buna ziua,acum cateva luni am postat o intrebare pe forumul dvs ,situatia fiind rezolvata as dori sa stiu cum se poate sterge acel mesaj avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)