avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Am nevoie de instructaj PSI la un magazin second hand ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Am nevoie de instructaj PSI la un magazin second hand de haine ,

Buna, dacama poate ajuta cineva , e nevoie sa fiu instruit la 6 luni de PSI la un PFA second hand
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:05, 18 Septembrie 2012
Cautati pe internet o firma din judetul dvs. specializata in prestari servicii PSI, contactati firma si incheiati un contract.
Puteti alege si dintre consultantii din forum (vezi rubrica respectiva din prima pagina, de pe antet avocatnet) care presteaza si activitati de PSI, luati legatura cu acesta si incheiati un contract de prestari servicii.
Prea multe aberatii in legislatia SSM-PSI, mai ales pentru firmele mici sau foarte mici. Oare la altii tot asa o fi?
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2012
ionion2000, utilizator
ionion2000 a scris:

"Prea multe aberatii in legislatia SSM-PSI, mai ales pentru firmele mici sau foarte mici. Oare la altii tot asa o fi ?"

Discutiile in forum au rolul sa lamureasca utilizatorii in legatura cu problemele ridicate de acestia, sa gaseasca eventual solutii pentru a le rezolva.
Va rog sa cititi cu atentie regulamentul forumului. Nu este prima data cand postarile dvs. nu au legaura cu discutia din forum. Daca doriti lamuriri legate de "aberatii legislative" puteti deschide dvs. o discutie.
Daca discutiile consultantilor nu se bazeaza pe articole de lege, degeaba incercam sa lamurim utilizatorii. Fara a ne baza pe lege, in raspunsurile noastre la discutii, facem doar comentarii de dragul de a zice ca am scris ceva.
Puteti sa considerati mesajul meu ca pe un sfat, desi cred ca v-am mai atentionat o data sau de 2 ori. Nu doresc sa sterg mesajele dvs., dar cele de genul celui mentionat mai sus, nu folosesc utilizatorilor si daca veti continua sa postati in acelasi mod, nu voi ezita sa o fac.
Va reamintesc ca moderatorii, conform regulamentului forumului, pot sterge mesaje fara a da lamuriri celor care le-au postat.
Si ca sa va lamuresc totusi, asupra nedumeririi dvs. DA si la altii legea este aceeasi pentru toate firmele, indiferent de numarul de salariati sau de domeniul de activitate, desigur si cu anumite prevederi legislative specifice, distincte. Este adevarat ca respectul fata de lege al cetatenilor este pronuntat, nu doar comentat la nesfarsit, iar institutiile statului sunt mult mai severe si aplica legea intotdeauna, intocmai si la timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventia ssm sieu sieu Buna ziua, Am o firma de constructii. Efectuam frecvent prestari servicii pentru diversi antreprenori in baza unui contract cadru & conventie. Intrucat ... (vezi toată discuția)
Schita de evacuare in caz de incendiu Gerge Ghita Gerge Ghita Schita de evacuare in caz de incendiu,PSI,Planuri,schite de salvare, - Schita de evacuare in caz de incendiu PSI si plan de evacuare in caz de ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @ionion2000 POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Userul @ionion2000 primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.2. Sunt interzise: ... (vezi toată discuția)