avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decizie Civila definitiv, irevocabila si cu titlu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decizie Civila definitiv, irevocabila si cu titlu executoriu

Refuzul unei comisii locale de a duce la îndeplinire o Decizie Civilă definitivă, irevocabilă și cu titlu executoriu privind eliberarea titlui de proprietate pentru unimobil teren intră sub incidenta Cod Penal sau Civil?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 12:23, 25 Martie 2015
nerespectarea hotararii judecatoresti este o infractiune pt care puteti cere si daune, in concluzie este o problema sub incidenta si a cod. penal si a cod. civil
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2015
MYRA CIMPEAN , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotãrâre judecãtoreascã care sã tinã loc de titlu de proprietate mike72_mail mike72_mail [b]Poate Instanţa de judecată să pronunţe o hotărâre(sentinţă civilă) care să ţină loc de titlu de proprietate privind o suprafaţă de ... (vezi toată discuția)
Refuz aplicare sentinta livacos livacos primarul refuza in continuu aplicarea unei sentinte pentru 10 ha teren agricol (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti Misogina Misogina Buna ziua, am o sentinta civila irevocabila si definitiva ( 2012) pentru eliberare titlu de proprietate in baza legii 18. Am primit titlul si am fost impreuna ... (vezi toată discuția)