avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... UFB Universitatea Financiar Bancara - diplome master
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

UFB Universitatea Financiar Bancara - diplome master

Salutare,

Am terminat cursurile de master in cadrul UFB (Universitatea Financiar Bancara), si m-am trezit cu supriza neplacuta de nu-mi putea ridica diploma, in conditiile in care am achitat toate obligatiile financiare fata de instittutia de mai sus, plus promovat. Am aflat ca in aceiasi situatie se intampla si alte seri din urma. Va rog sa-mi spuneti ce pot face legal?
Din pacate nu am nici contractele semnate cu UFB, deoarece au fost cerute pentru o anumita stampilare de catre UFB , si automat le-am predat, inainte de a avea parte de problema cu eliberarea diplomei de Master. Sunt intr-o situatie destul de critica deoarece aflu ca am pierdut efectiv 2 ani de cursuri si niste bani. Am incercat sa iau legatura cu UFB, dar pe email si telefon nu se raspunde, au avut loc cateva discutii cu unii masteranzi care au terminat, eu din pacate am aflat tarziu de aceste intalniri. Am fost de cateva ori la UFB si nu am gasit pe nimeni la secretariat.

Singurele dovezi ca am terminat acest master sunt uni profesori cu care am tinut legatura, colegi de grupa si chitantele platilor de taxe aferente.

Va rog sa-mi oferiti cateva informati ce pot face.

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2015
iqgeo2015, utilizator
Cel mai recent răspuns: iqgeo2015 , utilizator 09:42, 31 Martie 2015
Salutare,

va multumesc pentru informatii , voi inainta promova o actiune catre instanta. Aveti aici si reportajul legat de UFB [ link extern ]


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati BogdanCostea BogdanCostea Mai intai de toate va salut cu respect si va urez un nou an fericit si plin de realizari. Problema mea este ca am fost exmatriculat de la master pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)
Studii academice post-universitare in nomenclatorul domeniilor şi al specializărilor/programelor de studii universitare. edmond79 edmond79 Conform legii actuale a invatamantului unde se incadreaza studiile postuniversitare academice ? Sunt ele echivalente cu un master sau sunt in afara scalei. In ... (vezi toată discuția)
Valabilitate diploma ush adycrisx adycrisx Am absolvit fac. de Sociologie - Psihologie (ID, 4 ani, 2004-2008) in cadrul USH, iar acum mi s-a spus ca diploma nu este valabila deoarece forma ID nu este si ... (vezi toată discuția)