avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doua societati comerciale pot avea sediu social intr-o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doua societati comerciale pot avea sediu social intr-o garsoniera?

Buna ziua,

am citit pe un forum (mai vechi), ca se pot stabili sediile sociale a doua societati intr-o garsoniera, cu conditia ca cele doua societati sa aiba un asociat comun.
Are cineva mai multe detalii?
Multumesc anticipat.
Pentru stabilirea sediului unei societati comerciale sau pentru stabilirea unui punct de lucru intr-un apartament de bloc este necesar sa se prezinte la Oficiul National al Registrului Comertului contractul privind stabilirea sediului si consimtamantul vecinilor directi si al asociatiei de proprietari.

Se permite functionarea mai multor societati la acelasi sediu daca „este indeplinita cel putin una din urmatoarele conditii:
1.imobilul, prin structura lui permite functionarea mai multor societati in incaperi diferite
2.cel putin o persoana este asociat in fiecare dintre societati
3.daca cel putin unul dintre asociati este proprietar al imobilului ce urmeaza a fi sediul societatii”

Mai multe detalii gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

+ se pot infiinta doua firme/ 2 sedii sociale in garsoniera? ContSters159316 ContSters159316 Eu stiu ca pt sediul social trebue sa ai cate o camera pt fiecare firma dar daca am o garsoniera si vreau sa infiintez doua firme cu acelasi sediu social? ... (vezi toată discuția)
Infiintare s.r.l. Cristyanna Cristyanna As vrea sa infiintez un S.R.L., insa la sediul social (apartament cu doua camere) figureaza alte trei trei societati comerciale (la registrul comertului ... (vezi toată discuția)
Declaratie nesuprapunere sediu social ContSters130254 ContSters130254 Buna ziua, Am intampinat o mica problema astazi la depunea dosarului pentru constituirea unui SRL. In momentul in care am primit certificatul de la ANAF il ... (vezi toată discuția)