avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Indemnizatii functionari publici din mediul rural
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Indemnizatii functionari publici din mediul rural

La ce indemnizatii pe linga salarul de baza au dreptul functionarii publicii din mediul rural?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:04, 28 Martie 2015
Indemnizatia de conducere, sporul de antena.
Daca lucreaza pe proiecte in cadrul serv.achizitii 75%.
Daca lucraaza in cadrul serv. impozite si taxe exista sporul de incasare a debitelor.:-/
Stimulentele pentru recuperarea creantelor fiscale sunt suspendate in 2015. Functionarii din mediul rural au aceleasi salarii ca si ceilalti, nu au un regim special. Iar sporul de antena si 75%pentru achizitii sunt povesti. Dupa intrarea in vigoare a legii 284/2010, sporu de antena l-au primit, sub forma de suma compensatorie, doar cei care l-au avut anterior, momentan nu se poate acorda pentru ca Ministerul Administratiei nu a elaborat regulamentul. Iar 75%... :))) este vorba de un supliment intre 1 si 25 de clase de salarizare pentru membrii echipelor de proiect derulate cu fonduri europene (deci maxim 50% la salariu)... daca aude omul meu de la achizitii de 75% spor la salariu, maine ma alearga cu matura sa i-l dau su n-am cum:)))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 284/2010 mirceamonac mirceamonac Cand intra in vigiare legea cadru privind salarizareaunitara a personalului platit din fonduri publice (vezi toată discuția)
Sporuri acordate angajatilor primariei catrina dorian catrina dorian care sunt sporurile cu temei legal de care mai pot beneficia functionarii publici si persoanele contractuale din cadrul unei primarii de comuna? (vezi toată discuția)
Spor aep functionari publici angela29 angela29 se mai acorda sporul AEP la functionarii publici din primarii, dupa noua lege a salarizarii? s-a abrogat sau nu legea care il acorda? multumesc! (vezi toată discuția)