avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... spor AEP functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

spor AEP functionari publici

se mai acorda sporul AEP la functionarii publici din primarii, dupa noua lege a salarizarii? s-a abrogat sau nu legea care il acorda? multumesc!
Cel mai recent răspuns: crisnov , utilizator 15:53, 8 Noiembrie 2018
Nu s-a abrogat, deci se acorda.
Clasele de salarizare au disparut. Cum se acorda? Sa pot si eu justifica
12,5%, la salariul de baza. Simplu.
Se pare ca nici cei de la AEP -ul central nu stiu, insa au solicitat punct de vedere la executiv, si dupa ce vor primi un raspuns oficial il vor transmite tuturor, cel putin asa au spus.
Aveti dreptate, doar ca pana atunci sporul trebuie inclus in salariul de baza la fixarea salariului functionarului care are astfel de atributii. Este perfect legal. Stimulentul de 12,5% se acorda.

Alte discuții în legătură

Spor registru electoral in sistemul bugetar Axxy007 Axxy007 Conform art. 26, alin. 5 din Legea 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor cei desemnati de primar sa opereze in registrul electoral ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii nr.153/2017 cristina muntean cristina muntean Buna ziua. Cum se vor calcula salariile functionarilor publice si ale personalului contractual de la 1 iulie? Am vazut ca salariile vor fi stabilite de ... (vezi toată discuția)
Salariu bugetari februarie simmonac simmonac Bună seara, Care ar trebui să fie salariul unui referent superior, gradația 5, începând cu 01.02.2017, in urmăroarea situație: salariu încadrare 958, ... (vezi toată discuția)