avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs - avocatul a omis sa critice un capat de cerere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs - avocatul a omis sa critice un capat de cerere

Am ajuns in faza de recurs cu un litigiu. Mi-a fost admis in parte apelul, trebuie in recurs sa mi se admita si ceea ce nu am castigat in apel. Avocatul meu a primit motivarea, a facut recursul in termen, l-a depus. Am constatat dupa depunere citind recursul, ca a omis sa critice un capat de cerere pierdut in apel. Am sa renunt la serviciile sale, spuneti-mi va rog, pot sa completez pana la primul termen cererea si pe aceasta omisiune? Sau nu se mai poate face nimic si am pierdut acest capat de cerere?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: catasol , utilizator 00:03, 26 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de completare sentinta civila nitmar nitmar intr-o actiune am formulat o contestatie la un act administrativ fiscal si o obligatie de a face, respectiv sa fie obligata Adm financiara sa faca modificari ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata elisa47 elisa47 Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat in anul 2009.In prima faza procesuala in anul 2004 am ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecată gabiplg gabiplg În urma contestării procesului verbal IPJ intimatul a câștigat dar după apel el a pierdut. Eu ca apelant intervenient și păgubit pot cere recuperarea ... (vezi toată discuția)