avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vinzare teren cumparat pe firma(platitor tva) la ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vinzare teren cumparat pe firma(platitor tva) la licitatie, fara plata tva?

in cat timp pot vinde un teren achizitionat prin licitatie pe persoana juridica (firma)?exista un temei legal prin care nu se poate vinde deoarace a fost cumparat pe firma platitoare de tva? nu se poate vinde pana nu se recupereaza tva ul?

Alte discuții în legătură

Vanzare casa cu sau fara tva ttclaudiu ttclaudiu Buna ziua, in anul 2009 am achizitionat un teren pe firma, pe care am ridicat o casa (la rosu). Din lipsa de fonduri, am hotarat vanzarea ei. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Am o firma cu cod special de tva pentru achiziții intracomunitare. plătesc tva în românia dacă achiziționez o mașină din belgia de la cineva care aplică tva la marjă? stefymindrut stefymindrut Buna ziua, am o firma cu un cod special de tva, pentru achiziții intracomunitare. Vreau sa achiziționez o mașină de la o Pers. Belgia care aplică tva la ... (vezi toată discuția)
Platesc tva? avas avas Buna seara, am urmatoarea intrebare:vand un produs(ca societate comerciala , deci cu factura) cu 100 lei+TVA.A doua zi cumpar de la o persoana fizica (cu acte) ... (vezi toată discuția)