avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire salariu

Nu reusesc sa mai pot plati ratele la credite.Am un credit la o banca si doua la IFN. Cat pot sa-mi opreasca din salar si cine stabileste ce suma primeste fiecare creditor. Mentionez ca in acest moment sunt cu toate ratele la zi. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:10, 26 Martie 2015
Pentru mai mult de o executare silită vi se va opri maxim 1/2 din salariu. Dar vi se pot executa orice bunuri mobile și imobile. Fiecare creditor va primi o parte, proporțional cu creanța fiecăruia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)
Ifn indatoreaza peste suta lavsuta bibicarina bibicarina Am un salariu de 3500,la o banca normala, și ifn active pe care le achit am la un singur ifn 2 credite al doilea credit a pus pe mama Codebitor, pe urma am ... (vezi toată discuția)
Executare silita ioana71 ioana71 Buna ziua. Am 2 credite mai mari la doua banci diferite, respectiv 7890 lei si 12000 lei. Un IFN a cesionat creditul unei firme de recuperare creante care mi-a ... (vezi toată discuția)