INTREBARE ? Am un teren agricol mostenit cu toate actele in regula,acest teren este cultivat de o firma pe care nimeni nu vrea sa-mi dea relatii. Primaria din comuna se spala pe maini comunicandu-mi ca nu este de competenta lor sa cunoasca numele fimei ce cutiva acest teren ? Am intrebat Secretarul primariei, acesta da din umeri . Am facut cerere pe legea 544/2001 nu imi raspunde desii au trecut 30 zile. Cum as putea proceda ca sa aflu cine lucreaza acest teren. Cetatenii din comuna se feresc a spune adevarul ? Primarul nici atat. Secretarul comunei se face ca ploua. Agentul agricol spune ca nu este de competenta lui . Ce sa fac ?
Secretarul localitatii are in atributii tinerea unui registru in care trebuie inregistrate toate contractele de arenda din localitate, asa ca ar cam trebui sa stie despre ce este vorba. Daca nu va raspund in scris, faceti o plangere la politie pentru tulburare de posesie (sau platiti pe cineva sa are niste santuri la intrarea pe terenul dvs si n-o sa mai poata trece nici un tractor pe acolo...)