avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Agentu Agricol trebuie sa cunosca si sa completeze in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Agentu Agricol trebuie sa cunosca si sa completeze in registrul agricol-Cum si de cine sunt cultivate terenurile agricole?

INTREBARE ? Am un teren agricol mostenit cu toate actele in regula,acest teren este cultivat de o firma pe care nimeni nu vrea sa-mi dea relatii. Primaria din comuna se spala pe maini comunicandu-mi ca nu este de competenta lor sa cunoasca numele fimei ce cutiva acest teren ? Am intrebat Secretarul primariei, acesta da din umeri . Am facut cerere pe legea 544/2001 nu imi raspunde desii au trecut 30 zile. Cum as putea proceda ca sa aflu cine lucreaza acest teren. Cetatenii din comuna se feresc a spune adevarul ? Primarul nici atat. Secretarul comunei se face ca ploua. Agentul agricol spune ca nu este de competenta lui . Ce sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:07, 7 Aprilie 2015
Secretarul localitatii are in atributii tinerea unui registru in care trebuie inregistrate toate contractele de arenda din localitate, asa ca ar cam trebui sa stie despre ce este vorba. Daca nu va raspund in scris, faceti o plangere la politie pentru tulburare de posesie (sau platiti pe cineva sa are niste santuri la intrarea pe terenul dvs si n-o sa mai poata trece nici un tractor pe acolo...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doamnelor,domnilor avocati un raspuns corect pe legea 544.2001 informatie publica ? telecomanda telecomanda Solicitare informatie pe legea 544/2001, termen actionare in instanta institutie publica Exemplu de caz : Pe data de:05.03.2015 am facut o cerere pe legea ... (vezi toată discuția)
Poate da cineva un raspuns ??? contrazicere intre avocati pe drept penal ContSters241026 ContSters241026 Tainuirea unei fapte penale in speta Tulburare de posesie ? Speta: Un cetatean detine un teren agricol intr-o comuna. Cetateanul fiind dintr-o alta ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata nu stim ce sa mai facem telecomanda telecomanda Un apropriat al familiei mele DAMIAN are urmatoarea speta : Detine mostenire dupa urma tatalui sau un teren agricol de 2 ha. intr-o comuna langa Slobozia. ... (vezi toată discuția)