avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Hartuita de firma de executori Bucuresti
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Hartuita de firma de executori Bucuresti

Sotul meu a stat la Vaslui timp de 3 ani,ingrijindu-si mama.A facut un contract cu Telecom-ul pentru 2 ani.Dar,in noiembrie a hotarat sa vina acasa(la Cluj).A restituit echipamentele,a facut cerere de reziliere a contractului.I s-a spus ca are de platit -pentru ca nu a ramas client pentru cei doi ani suma de 240 lei.Nu am achitat-o,pentru ca ,din august 2014 eu ramanand fara loc de munca,avem un singur venit,pensia sotului meu care grevata fiind de un credit si de datoriile curente ne lasa cu un venit lunar pentru toate cele de 400-500 lei.Am convenit cu firma de executori ca voi achita in rate.Mi s-a cerut ca in prima luna sa achit 700 lei,apoi restul in rate de 500 lei.Am achitat pana acum 700 lei si o prima rata de 500 lei,urmand ca in data de 14 sa achit o noua rata.
Astazi,primesc un telefon de la un domn care ma ia la socoteala,ca eu "nu ma gandesc ca trebuie sa-mi achit restul de suma?".L-am acuzat de hartuire in conditiile in care eu am stabilit -telefonic- modul in care voi face plata.Cand i-am cerut detalii despre firma mi-a inchis.
Ce drepturi am?Sunt obligata sa le platesc (data fiind semnatura pe contract a sotului meu) si pentru perioade in care ei nu imi furnizeaza nimic,nici un serviciu?Are dreptul o firma de executori sa ma hartuiasca???Ce ma sfatuiti sa fac??

Alte discuții în legătură

executare silita gyorgyitgm gyorgyitgm Buna ziua.Am nevoie de un sfat.In 2004 luna noiembrie am luat un credit in valoare de 6000 lei.Am platit prima rata dar am devenit somera si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Creanta preluata de intrum claudia manescu claudia manescu buna ziua, acum cativa ani, cred ca 10 am facut un abonament, cel mai ieftin la orange.Dupa cinci luni mi s-a furat telefonul si am dat fuga sa anunt sa imi ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre o societate recuperatoare !!!! andreea00deea andreea00deea BUNA ZIUA VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU O PROBLEMA. IN ANUL 2008 AM PRIMIT DE LA [editat] O NOTIFICARE PRIN CARE IN TERMEN DE 5 ZILE SA ACHIT SUMA DE 8000 ... (vezi toată discuția)