Buna ziua.Am nevoie de un sfat.In 2004 luna noiembrie am luat un credit in valoare de 6000 lei.Am platit prima rata dar am devenit somera si nu am mai putut plati ratele.In 2006 m-am reangajat si in septembrie am avut proprire pe salar.Am platit in fiecare luna 33% din salar.In total am platit 2127 lei.In 2009 iarasi am devenit somera si s-a intrerupt plata ratelor.In 2011 cand am gasit loc de munca iarasi mi-a venit proprirepe salar dar cu suma initiala de 11000 lei.Nu a fost consemnat ca am platit deja din rata.Iarasi am platit timp de trei ani ratele catre un executor judecatoresc care nu mai era acelasi ca la prima proprire.In Am platit aproximativ 4000 lei.In 2014 mi-am schimbat locul de munca si iar am intrerupt plata datoriei.Acum a venit la firma o alta proprire pe salar cu suma de 11000 de lei.
Inthrebarea mea este daca pot verifica undeva sumele platite pana acum si daca este legal ultima proprire pe salar.Multumesc pentru raspuns.
Proprire salariu
gimini
Buna ziua.Am si eu o intrebare la dumneavoastra.In 2008 am luat in credit de nevoi personale,am platit cateva rate dar pe urma magazinul inde lucram s-a inchis ... (vezi toată discuția)