avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru de casa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru de casa

Am un magazin de 1 an de zile si pana acum nu am avut un registru de casa.Ce trebuie sa fac in continuare,si cum sa incep sa am unul de acum inainte?
Cel mai recent răspuns: PIPPOLINO , utilizator 12:26, 26 Martie 2015
Daca tineti contabilitatea in partida dubla, trebuie sa tineti acest registru de casa in care sa treceti incasarile adica raportul z scos la sfarsitul zilei din casa de marcat, sumele aduse ca aport de catre administrator atunci cand in ziua respectiva nu aveti numerar de facut plata, platile pe baza documentelor de plata, banii pe care ii luati din casa si ii depuneti in banca, plata salariilor conform statului, etc.
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2015
george-neagu, moderator
Am inteles,dar ce trebuie sa fac acum,cum sa-l incep si mai ales cu cate zile in urma trebuie inceput?Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)
Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)
Registrul jurnal incasari si plati Francu1956 Francu1956 [b]Buna ziua.[/b] Cu speranta ca voi primi un raspuns autorizat adresez si eu catre dvs. urmatoarele intrebari: 1. Pt. un PFA neplatitor de TVA cu ... (vezi toată discuția)