Buna, sper sa aveti un raspuns pentru speta ce o voi prezenta
am incheiat un contract de munca pe perioada determinata de 3 luni : 06.04.2009 pana la 05.07.2009
acum urmeaza sa'l prelungesc CM-ul cu un an de zile 05.07.2009 pana la 05.07.2010, dar pt a fi sigura ca'i ok si nu gresesc ultima zi am sunat la ITM la biroul relatii si surpriza d-na draguta "acritura" mi'a spus ca daca data de 05.07.2010 cade duminica tb sa trec ultima zi in actul aditional 06.07.2010.
acum vine intrebarea: daca pot incheia CM-uri cu incepere dintr-o zi nelucratoare 01...... ( sambata sau duminica) de ce nu pot trece ultima zi in actul aditional sambata sau duminica daca atunci se implineste anul de prelungire a duratei determinate?
Nu exista niciun fel de interdictie legala privitor la expirarea sau inceperea unui CIM intr-o zi nelucratoare.
Cu privire la actul aditional de prelungire a CIM - acesta este normal sa fie incheiat intr-o zi lucratoare ( doar nu veniti sambata sau duminica sau de Pasti la serviciu ca sa incheiati acte aditionale...) - astfel il veti incheia vineri, 3 iulie, cu aplicabilitate de la 5 iulie a.c. pana la 5 iulie 2010.
Cim -durata determinata
eujad
buna ziua, am vazut rasp Dvs cu privire la urmatoarea speta:
o dna spunea ca are incheiat CIM pe durata determ. in perioada 06.04.2009-05.07.2009. si ca vrea ... (vezi toată discuția)