avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... asociatie-pretentii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

asociatie-pretentii

Buna ziua,
va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie:
1.datorita restantei la intretinere,asociatia m-a dat in judecata prin executoe,s-a stabilit validarea popririi,dar valoarea penalizarii depaseste debitul;
astept ca executorul sa-mi trimita instiintare la locul de munca pentru poprire;
2.asociatia de prop dupa ce s a stabilit poprirea ma cheama in instanta pentru pretentii,desi luna de luna merg si platesc la ei,
3.ce pot face mai departe,sa platesc debitul catre asociatie?
4.sa ma prezint la termen? cu chitanele cu care am continuat sa platesc?

Alte discuții în legătură

Sunt persoana juridica, am un angajat caruia i s a impus o poprire ... nicolas28 nicolas28 Sunt persoana juridica, am un angajat caruia i s a impus o poprire , este o datorie de 2500 lei din anul 2005, acest salariat nu detine card si banii de ... (vezi toată discuția)
Procedura plata pensie minor dupa schimbarea locului de munca al platitorului anemona34 anemona34 Bun gasit! va rog,sa ma indrumati cei care aveti cunostinte juridice in urmatoarea problema: -in urma cu 8 ani,am divortat ,in hotarare scrie ca tatal sa ... (vezi toată discuția)
Lnterpretare sentinta cerebel33 cerebel33 Buna ziua, conf sentintei judecatoresti s-a stabilit platirea lunara a pensiei de intretinere pentru un minor,deoarece nu s-a respectat aceasta hotarare am ... (vezi toată discuția)