avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatii

Buna ziua!am o intrebare...sunt in italia...in noiembrie am fost in romania si am depus actele pt alocatia fiicei mele care in martie a facut deja 1 an.am ales sa fac cerere pt alocatie acolo pt ca eu nu lucram aici si nici sotul nu lucra cu contract.acum i-au facut sotului contract si am putea lua aici.dar eu din noiembrie nu am primit nimic din romania.nu stiu daca mi-au acceptat,daca voi primii bani sau nu,sau daca pot sa depun actele in italia.nu as vrea sa am probleme daca imi vor da din ambele parti.multumesc

Alte discuții în legătură

Alocație anduoana anduoana Buna ziua, am o întrebare in anul 2015 in sept Am născut in Italia ,ti sa precizez faptul ca soțul lucrează in Italia iar noi(eu si copilul mergem in ... (vezi toată discuția)
Intrare in ccc2 din ccc1 Ralukrk Ralukrk Bună ziua, Pe data de 29 noiembrie am nascut al doilea copil, iar pe 30 decembrie primul copil a împlinit 2 ani. Pe data de 6 decembrie am dus ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)