avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retinut in inchisoarea engleza fara motiv dupa o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retinut in inchisoarea engleza fara motiv dupa o sentinta executata

Buna seara...as avea o intrebare si nevoia de un sfat cu privire la situatia sotului meu.Sotul meu a fost retinut in data de 8 septembrie 2014 in Manchester-Anglia pentru cauzarea si incitarea prostitutiei pentru castig...luna aceasta a avut loc sentinta in urma careia trebuia sa fie eliberat in aceiasi zi deoarece judecatorul a hotarat ca a executat destul pentru aceasta acuzatie,problema este ca el a fost dus inapoi la inchisoare si este retinut si acum,nu stim motivul,cat va ma fi retinut,cand va fi eliberat daca va fi deportat sau nu...ce as putea face sau cui ar trebuii sa ma adresez pentru ca avocata lui nu face nimic pentru a il ajuta. Multumesc:(
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:03, 26 Martie 2015
Luati legatura cu avocatul sau angajati unul din Anglia , pentru ca numai asa puteti afla motivul retinerii.
Daca aveti avocat din oficiu incercati sa luati legatura cu el.
Aveti acest drept si in Anglia iau 500 de lire sterline pe putin pe un astfel de caz.
Insistati sa va lamureasca.

Este posibil sa il trimita in Romania dar acest lucru nu justifica detentia prelungita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinut in inchisoarea engleza dupa o sentinta executata Crina2015 Crina2015 Buna seara...as avea o intrebare si nevoia de un sfat cu privire la situatia sotului meu.Sotul meu a fost retinut in data de 8 septembrie 2014 in ... (vezi toată discuția)
Arestat in italia elena321 elena321 Sotul meu a zburat duminica 22.03.2015 spre Italia,de pe aeroportul din Bologna l/a arestat fara motiv,de atunci nu shtiu nimic de el,nu a sunat nimic,am sunat ... (vezi toată discuția)
Retinut in arest spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina 3 baiet locuiesc in spania si cei 3 baieti care au fost chemati cate unu la ore difetite in retinuti la politia spaniola.Pe primul la sunat politia spaniola sa ... (vezi toată discuția)