Buna seara...as avea o intrebare si nevoia de un sfat cu privire la situatia sotului meu.Sotul meu a fost retinut in data de 8 septembrie 2014 in Manchester-Anglia pentru cauzarea si incitarea prostitutiei pentru castig...luna aceasta a avut loc sentinta in urma careia trebuia sa fie eliberat in aceiasi zi deoarece judecatorul a hotarat ca a executat destul pentru aceasta acuzatie,problema este ca el a fost dus inapoi la inchisoare si este retinut si acum,nu stim motivul,cat va ma fi retinut,cand va fi eliberat daca va fi deportat sau nu...ce as putea face sau cui ar trebuii sa ma adresez pentru ca avocata lui nu face nimic pentru a il ajuta. Multumesc:(
Daca aveti avocat din oficiu incercati sa luati legatura cu el.
Aveti acest drept si in Anglia iau 500 de lire sterline pe putin pe un astfel de caz.
Insistati sa va lamureasca.
Este posibil sa il trimita in Romania dar acest lucru nu justifica detentia prelungita.
Arestat in italia
elena321
Sotul meu a zburat duminica 22.03.2015 spre Italia,de pe aeroportul din Bologna l/a arestat fara motiv,de atunci nu shtiu nimic de el,nu a sunat nimic,am sunat ... (vezi toată discuția)