avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna seara!As avea si eu o intrebare.Am acumulat 15 puncte de penalizare prin urmare am primit invitatie pentru a ma prezenta la Serviciul Rutier Teleorman.Eu lucrez in Bucuresti,stau la un camin dar domiciliul il am in Alexandria.Pot preda permisul la Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: cristian16ian , utilizator 01:48, 28 Martie 2015
Da, poti. Le explici celor de la Bucuresti care este situatia si ti-l iau ei, eliberandu-ti o dovada (un document) pentru ca l-ai predat. Problema este ca din cate stiu il vei putea ridica doar de la Teleorman, pt ca acolo il trimit.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva invitatiei de a peda permisul de conducere donigao donigao Buna ziua, Impotriva invitatiei emise de IPJ-serviciul rutier de a preda permisul de conducere ptr acumularea de 15 puncte de penalizare, unde se depune ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat pt acumulate a 15 puncte basturk basturk sunt un taximetrest din pacate am acumulat 15 pucte de penalizare ultima amenda de centura stiam ca am 12 14 pucte si lam intrebat pe domnul politist daca ma ... (vezi toată discuția)
Permis nepredat the_power_25xxxx the_power_25xxxx ce se intampla daca am pierdut procesul de contestare a amenzii si nu am predat permisul la politie? (vezi toată discuția)