avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical in timpul preavizului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical in timpul preavizului

buna ziua!
va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie:
lucrez la o companie de 1 an, timp in care am avut acte aditionale de prelungire de 3 luni, 3 luni si 6 luni.pe data de 1 aprilie contractul trebuia sa inceteze de drept, insa am semnat un nou act aditional acum 1 saptamana.
dupa ce am semnat, am primit un raspuns legat de un loc de munca din strainatate si mi se solicita ca pe 6 aprilie sa incep munca acolo.am anuntat seful direct prin mail, telefonic si printr-o solicitare de incetare a contractului cu art 55 lit b), care insa nu a fost inregistrata si la care nu am primit nici un raspuns oficial.
in schimb insa, am fost presata sa semnez o noua cerere de incetare cu preaviz de 20 zile lucratoare.in cele din urma am cedat si am semnat-o, insa evident ca nu voi putea sta in continuare.
as vrea sa stiu ce optiuni as avea in asa fel incat sa pot evita desfacerea contractului de munca din motive disciplinare(pentru 3 zile de absenta nemotivata).eu ma gandeam la concediu medical...
insa...pe declaratia cu privire la locul unde ma voi afla pe perioada cm, se poate trece o adresa din alta tara?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 15:53, 27 Martie 2015
concediul medical suspenda preavizul. Deci aceasta varianta nu e ok.
Buna ziua,
Conf art 75 alin 3 CM in situaţia în care în perioada de preaviz contractul individual de muncă este suspendat, termenul de preaviz va fi suspendat corespunzător, cu excepţia cazului prevăzut la art. 51 alin. (2).
Asadar concediul medical nu este o alegere fericita in aceasta situatie intrucat va suspenda preavizul, iar la reintoarcerea din concediul medical va trebui sa efectuati incontinuare zilele de preaviz.
In acest caz,nu am nici o alta varianta?
Exista varianta luarii zilelor de CO aferente perioadei lucrate - daca mai aveti - sau a unui CFP.
1. Puteti sa plecati la nou; loc de munca fara nici o teama.

2. Veti fi concediat disciplinar (pentru absente nemotivate) si nu va afecteaza cu nimic in viitor.

Alte discuții în legătură

Convocare comisie de disciplina cristina69 cristina69 Buna dimineata.Va prezint urmtoarea situatie: Unui angajat al unei societati comerciale, care se confrunta cu probleme financiare majore, i s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)
Co, cm, demisie - toate in acelasi timp? mona_piedra mona_piedra Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot proceda ca si angajator, fara sa incalc legea in conditiile in care: 1. un angajat a ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum sa procedez d_mira d_mira #-o...avem un salariat angajat anul trecut in aprilie. In februarie 2009 i s-a facut o adresa prin care firma il instiinteaza ca din cauza activitatii slabe ... (vezi toată discuția)