avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... persoana majora disparuta in spania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

persoana majora disparuta in spania

Buna ziua! Din anul 2007, baiatul nasilor mei nu mai da nici un semn de viata, are 30 de ani si lucreaza fara acte legale in Spania. Noi tot l-am sunat dar nu raspunde la telefon dar "primim,, vesti despre el de la diversi cunoscuti care ne ,, linisteste" spunandu-ne ca e bine. Parintii vor sa-i dea de urma dar nu au o adresa concreta. Unde se pot adresa si cui pentru a fi gasit de organele competente? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:20, 23 Iunie 2009
Daca avetii dubii cu privire la starea reala a baiatului , puteti sa faceti o plangere la politie si sa va indrume ce sa faceti mai departe.
Dar, dat fiind ca suntem in UE nu exista o institutie publica care se ocupa cu migrarea persoanelor? Multumesc!
Daca se gaseste pe teritoriul Spaniei,acolo trebuie gasita rezolvarea.
Chiar daca nu muncea cu un contract,locuia undeva,o dovada trebuie sa existe.
Cum prietenii stiu ca este bine,cineva din familie ar trebui sa se deplaseze acolo.
Variantele posibile cred ca le cunoasteti mai bine.Ori nu vrea sa mai stie de familie, ceva rau i s-a intamplat,sau este intr-o alta situatie,pe care o expun cu tot respectul.Poate nu este in stare de libertate.
omer a scris:

Buna ziua! Din anul 2007, baiatul nasilor mei nu mai da nici un semn de viata, are 30 de ani si lucreaza fara acte legale in Spania. Noi tot l-am sunat dar nu raspunde la telefon dar "primim,, vesti despre el de la diversi cunoscuti care ne ,, linisteste" spunandu-ne ca e bine. Parintii vor sa-i dea de urma dar nu au o adresa concreta. Unde se pot adresa si cui pentru a fi gasit de organele competente? Multumesc!

Cred ca ar fi bine sa formulati o plangere adresata Ambasadei Romaniei din Spania,dar cred ca ar trebui sa formulati o plangere,eventual in limba engleza catre "Europol"(organizatie a politiilor europene) care se pare ca are reprezentant in Romania.Este bine sa solicitati relatii in acest sens si de la I.G.P.R.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara restanta Oana Dulama Oana Dulama Fostul sot, locuieste in Spania, nu pot face dovada locului sau de munca. Nu isi achita obligatia platii pensiei alimentare catre fiica mea in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Cui sa ne adresam daca avem probleme cu un vecin recalcitrant? lispas lispas Suntem o familie cu doi baieti, unul de 2 ani si 2 luni si cel mic are o luna, si de curand am achizionat un apartament nou. De cand ne-am mutat avem probleme ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare geetaa geetaa Am fost in proces 2ani dar numai acuma in aprilie so terminat decizia find ca copilu sa ramana la mine iar el sa imi plateasca pensia alimentara din data de 2 ... (vezi toată discuția)