avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cosmote (Telekom) - credit express
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cosmote (Telekom) - credit express

Buna ziua,
Am si eu o problema pe care sper sa o pot rezolva cu ajutorul dumenavoastra.
Am avut un abonament la Cosmote(asa se numea atunci) pe care l-am incheiat pe 13.09.2013, numarul avut fiind portat la vdf, am platit ultima factura, asa mi-au zis cei de la vodafone, a trb sa duc o chitanta... toate bune si frumoase pana acum doua zile cand am primit o factura de la credit express.. in valoare de 53 de lei... insemnand o factura neplatita la cosmote 17(rest de plata) lei plus penalitati( tot de la cosmote).. ultima factura pe care am primit-o de la cosmote am platit-o.. de aceasta din urma nu aveam habar pana acum, am sunat la vdf si au spus ca ei au trimis.
Am zis ca..ok se mai intampla sa se rataceasca o factura, dar in aproape 2 ani de zile nu am mai primit nimic prin posta.
Am verificat astazi unul din mailurile mele si vad un email..cum ca am de platit acea suma de 17 lei(ceva au trimis ei)
As avea doua intrebari: prima - exista vreo lege prin care ei sunt obligati sa trimeata factura prin posta
doi: pot afla undeva ce facturi am platit- pt ca am impresia ca am platit(stiu ca mi-au spus cei de la vdf sa platesc tot ce aveam de platit...si cred ca am platit, dar nu mai am chitanta.. le pastrez cam 6 luni-un an.

Alte discuții în legătură

Abonament vodafone pana bogdan pana bogdan In data de 16 .01 2018 m am prezentat la o agentie Vodafone pentru a mi face un abonament. Conditia mea a fost sa mi se porteze numarul Orange care il aveam in ... (vezi toată discuția)
Firma care a reziliat contract orange in perioada contracuala smu smu am o firma care a reziliat contractul cu orange ,desi mai aveam inca 2 ani de contract. le-am trimis cerere de reziliere in care am specificat faptul ca nu ... (vezi toată discuția)
Problema cu factura de telefonie mobila VaLyBr VaLyBr In primul rand va spun Buna seara, in al doilea rand imi cer mii de scuze daca nu am postat unde treubuie dar chiar nu am stiut unde sa postez. Am si eu o ... (vezi toată discuția)