avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament Vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament Vodafone

In data de 16 .01 2018 m am prezentat la o agentie Vodafone pentru a mi face un abonament. Conditia mea a fost sa mi se porteze numarul Orange care il aveam in reţeaua Vodafone. Domnişoara a spus ca nu este nici o problemă , in maxim 3 zile numărul meu Orange va fi portat in Vodafone. Eu avand foarte mare nevoie de acel numar , deoarece il am la banca, la acesul la contu de facebook , de e-mail ,,,etc. Dupa o săptămână m am deplasat la firma deoarece inca nu mi se portase numarul, domnisoara respectivă mi a spus ca este o problemă dar o vor rezolva. Eu am rugat o să imi activeze si roamingul deoarece voi pleca la munca in Franta si sa mi rezolve urgent cu portarea! Am ajuns in Franta, dupa inca
doua saptamani nu mi s a rezolvat nimic, am trimis cateva e-mailuri dar am fost anunţat sa ma duc la firma ca este o problemă! Acum sunt in concediul, am venit in Romania si vreau sa stiu ce actiuni pot intreprinde, deoarece Vodafone mi a trimis deja plicuri ca mã da in judecată, cu toate că este vina lor , iar eu am pirdut cu mult mai mult decat valoare 1500 lei cat este contractul meu pe 2 ani cu această firma! Plus că la semnarea contractului am platit 50o lei garantie, deci nu am avut nici un interes sa ii ţepuiesc!
Care sunt pasii legali pe care trebuie sa ii urmez pentru a mi rezolva problema cu firma Vodafone! Merci!
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
pana bogdan, utilizator
Cel mai recent răspuns: pana bogdan , utilizator 08:19, 23 Noiembrie 2018
!
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2018
pana bogdan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom romania Rrs Rrs M-am lovit de o problemă care, cel puţin mie, mi se pare puţin absurdă. Pe la sfârşitul lunii Ianuarie, m-a contactat un reprezentant Telekom care ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)