Buna ziua. Am o intrebare legata de posibila nulitate a unui contract de achizitie publica. Se cunosc urmatoarele date:
15.01.2015 este data la care s-au transmis rezultatul aplicarii procedurii.
21.01.2015 este data la care s-a semnat contractul de achizitie publica.
Procedura este – cerere de oferta.
Din datele prezentate mai sus, este sau nu este nul contractul de achizitie publica.
Multumesc frumos si stept pareri si comentari.
#-o:(
Conform OUG 34/2006 - "Art. 205. - (1) Contractele care intră în sfera de aplicare a prezentei ordonanţe de urgenţă pot fi încheiate numai după împlinirea termenelor de aşteptare de:
a) ...
b) 6 zile de la data transmiterii comunicării privind rezultatul aplicării procedurii," ...Cerere de oferte.
Se vor lua in considerare si prevederile aceluiasi articol:
"(3) Respectarea termenelor prevăzute la alin. (1) este facultativă în următoarele cazuri:
a) atunci când prezenta ordonanţă de urgenţă nu prevede obligativitatea publicării unui anunţ sau a unei invitaţii de participare;
b) atunci când contractul/acordul-cadru respectiv urmează să fie încheiat cu un operator economic care a fost singurul ofertant la respectiva procedură de atribuire şi nu există alţi operatori economici implicaţi în procedura de atribuire;
c) atunci când este atribuit un contract subsecvent unui acord-cadru sau ca urmare a utilizării unui sistem dinamic de achiziţie."
Contestatie
poparaluca
Buna ziua,
Suntem o autoritate contractanta. In cadrul unei licitatii, dupa finalizarea procedurii, un operator economic a contestat rezultatul acesteia. CNSC ... (vezi toată discuția)
Semnare contract
mihnea2
Buna ziua.
Am castigat o licitatie, am semnat (noi) contractul, si de o luna sta la ei - trebuia semnat de cinci persoane.
La fiecare 2-3 zile ni se zice ca ... (vezi toată discuția)