avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Asociere in participatiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Asociere in participatiune

Buna ziua,
Vreau sa deschid o casa de amanet cu un asociat. Asociatul meu are deja o casa de amanet iar cea pe care o deschidem va fi prin contract de asociere prin participatiune intre noi. Ce clauze ar trebui sa pun in contract pentru a ma proteja atat asupra "mutarii" clientilor de la amanetul comun la cel personal si pentru eventuale probleme ce pot aparea? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: S.C. ORIEDA CONT EXPERT S.R.L. , Contabil 18:38, 28 Martie 2015
Sunt foarte multe probleme ce pot aparea. Si cum nu aveti o personalitate juridica proprie care sa va protejeze interesele, doar un avocat va poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati/incasari fragmentate MESIA MARIA MESIA MARIA Buna ziua, O societate cu obiect de activitate amanet are incheiat un contract de asociere in participatiune cu o alta persoana juridica pentru desfasurarea ... (vezi toată discuția)
Asociere firme dan.dan dan.dan Buna dimineata, Vreau sa fac o asociere cu mai multe firme in vederea participarii la o licitatie (singur nu indeplinesc conditiile). Vreau sa stiu in urma ... (vezi toată discuția)
Contract parteneriat persoana fizica - firma sexy_kraggok sexy_kraggok Buna ziua Am o cunostiinta care are o firma de software, care recent s-a apucat de un proiect pentru care m-a rugat sa-l ajut cu niste bani in schimbul unui ... (vezi toată discuția)