avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... asociere firme
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

asociere firme

Buna dimineata,
Vreau sa fac o asociere cu mai multe firme in vederea participarii la o licitatie (singur nu indeplinesc conditiile). Vreau sa stiu in urma asocierii daca asociatilor le pot oferi o suma mai mica decat cea cu care merg la licitatie (asemanator unei subcontractari), daca procentul din venit pentru fiecare asociat poate fi exprimat in sume fixe si nu procente (in ideea ca m-am inteles asupra unui pret cu membrii asocierii), iar daca asocierea se poate face fara ca partile implicate sa deschida impreuna o firma noua (nu vreau personalitate juridica la aceasta asociere).
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 10:11, 19 Iulie 2010
Va puteti asocia in participatiune, in conditiile stabilite de comun acord, fara personalitate juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustinere ofertant mi58 mi58 Buna ziua, va rog sa ma ajutati prin a mi spune daca sustinerea ( in cazul în care susţinerea terţului vizează îndeplinirea unor cerinţe minime de ... (vezi toată discuția)
Asociere in vederea participarii la licitatie dan.dan dan.dan Buna ziua, Vreau sa fac o asociere in vederea participarii la o licitatie. Am nevoie de un model de acord de asociere cat mai detaliat. Ma intereseaza in ... (vezi toată discuția)
Licitatii dan.dan dan.dan Buna ziua, Revin la o problema ridicata acum ceva timp pentru care n-am primit un raspuns suficient de clar. Firma mea, impreuna cu inca o firma vrem sa ... (vezi toată discuția)