avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... schimbare categorie de folosinta
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

schimbare categorie de folosinta

Buna ziua,
in anul 2012 am arendat de la primarie o suprafata de 10 ha din izlazul comunal.
Ce cai trebuie urmate pentru a putea infiinta o livada pe aceasta suprafata de teren (schimbare categorie de folosinta), si unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine aprobarile legale.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 14:09, 30 Martie 2015
Arendat pe ce perioada? Schimbarea categoriei de folosinta trebuie facuta prin hotarare a consiliului local.
Schimbarea categoriei de folosință o poate solicita doar titularul dreptului de proprietate, aici fiind primăria , D-voastră ați arendat doar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune pasune comunala dia_8 dia_8 As dori sa concesionez o suprafata de teren dintr-o pasune comunala si sa-i schimb destinatia, adica sa fac o livada. Am citit insa undeva ca ar fi ilegala ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie teren cristikjm cristikjm CUM SE POATE SCHIMBA CATEGORIA DE FOLOSINTA A UNUI TEREN EXTRAVILAN INTABULAT DIN FANETE PASUNE IN LIVADA (PLANTATA IN 2012) IN PREZENT PRIMESC SUBVENTIE DE ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei terenului agricol in teren constructii sanda1956 sanda1956 O firma particulara doreste sa instaleze panuri solare (printr-un proiect cu fonduri europene) pe un teren agricol a carui destinatie este de islaz comunal . ... (vezi toată discuția)