avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchidere activitate intr.indiv.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchidere activitate intr.indiv.

Buna ziua,va rog sa-mi spuneti care sunt pasii pentru a inchide un bar inregistrat ca intr.individuala,cum procedez cu marfa care nu poate fi returnata si nici nu o vand ?.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Inregistrare concediere Egnar Egnar Buna ziua am o intreprindere individuala cu doua puncte de lucru.Doresc ca unul din punctele de lucru sa il inchid iar pe vanzatoare sa o concediez .Spuneti-mi ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat cu inregistrarea în sgr tampau gabriela tampau gabriela Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti cum trebuie procedat cu inregistrarea in SGR a unui chiosc mic , cu sold marfa de 20000 lei . Mentionez ca nu ar avea spatiu ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa s-au intreprindere individuala ? vioricasprinceana vioricasprinceana Buna ziua, Am o rugaminte daca poate sa-mi rasunda cineva : Am un SRL- in Transport marfa ,vreau sa-l inchid ,sunt asociat unic ,autorizata de catre ARR ... (vezi toată discuția)